Transport Ajrore

 

Ne ofrojmë Transport Ajrore për tërë botën.

 

 

·                       Courier dhe shërbimin ekspres

·                       Derë/dëre dorëzimë

·                       Afër coj deri në fund në gjitha         

          dërgesave

·                      Tregti kryq

 

 

 

 

 

 

Pesha / Vëllimi janë 1:6, 1 cbm = 167 kg

 

1 cbm = Gjatësi x Gjerësi x Lartësi