Transport Ajrore

Ne ofrojmë Transport Ajrore për tërë botën.

  • Courier dhe shërbimin ekspres
  • Derë/dëre dorëzimë
  • Afër coj deri në fund në gjitha
             
  • dërgesave
  • Tregti kryq

 

Pesha / Vëllimi janë 1:6, 1 cbm = 167 kg

1 cbm = Gjatësi x Gjerësi x Lartësi

 

 

Opening hours: 08.30-16.30
24 hours phoneservice
CVR/Vat no: DK-34586373

Islevdalvej 214
DK-2610 Rødovre
Denmark