Skip to main content

Transport Detare

Ne shërbejm/ afrojm transport detare në gjithë botën 
  • Full container load (FCL)
  • Less than container load (LCL)

  • Import
  • Eksport
  • Tregtisë Kryq

 

Në fund të kësaj faqu ju do të gjejni përmasat pajisjeve për 20'DRY, 40'DRY dhe 40'HC Kontjenera

Poshtë ju do të jetë në gjendje për të parë shembuj se cfarë kontenjeri juaj mund të jetë i mbushur me edhe përafërsisht sa objekte cdo kontjener mund të jetë i mbushur me vetëm dhe vlerësim dhe një ide se sa mallrat ju jeni në gjendje për te transportuar në një kontjener.

Ju lutem se kjo ësthë vetëm shembuj, dhe një vlerësohet që të ju jap një ide si një klient, atje do të jetë gjithmonë diference e se sa ju mund te futes në varësi të madhësisë së paketi të cilat mallrat e tua janë te mbushura nga kompania prodhimit etc.

Container sizes

20'ft standard 20' x 8' x 8,6''

40'ft standard 40' x 8' x 8,6''

40'ft High Cube 40' x 8 x 9,6''

       

bicikleta

200

400

500

Pjatalarëse

80

160

220

DVD Players

4000

8000

9000

Incaso furrë

90

180

240

Furre me mikrovalë

600

1200

1400

Këpucë të reja

4000

8000

9000

Pc Monitor

260

520

660

Makinat e vogla shtëpi

6000

12000

14500

Televizor

                              140-170

                            280-340

                               450-700

Mashine larjes

100

200

220

 

 

 
 

Dimensions of General

20’ft standard 20’ x 8’ x 8,6’’

   

Purpose Container

     
       

Weight

2300 kgs

5070 lb

 

Max Payload

28180 kgs

62130 lb

 

Max Gross Weight

30480 kgs

67200 lb

 
       

Mesurements

Internal

 

Door Opening

Length

5898mm

19’4’’

 

Width

2352mm

7’9’’

2340mm 7’8’’

Height

2393mm

7,10’’

2280mm 7’6’’

       

Cubic Capacity

33,2 M3

1172 ft3

 

Dimensions of General

40’ft standard 40’ x 8’ x 8,6’’

   

Purpose Container

     
       

Weight

3750 kgs

8265 lb

 

Max Payload

28750 kgs

63385 lb

 

Max Gross Weight

32500 kgs

71650 lb

 
       

Mesurements

Internal

 

Door Opening

Length

12032mm

39’6’’

 

Width

2352mm

7’9’’

2340mm 7’8’’

Height

2393mm

7,10’’

2280mm 7’6’’

       

Cubic Capacity

67,7 M3

2390 ft3

 

Dimensions of General

40’ft High Cube 40’ x 8’ x 9,6’’

   

Purpose Container

     
       

Weight

3940 kgs

8685 lb

 

Max Payload

28560 kgs

62965 lb

 

Max Gross Weight

32500 kgs

71650 lb

 
       

Mesurements

Internal

 

Door Opening

Length

12032mm

39’6’’

 

Width

2352mm

7’9’’

2340mm 7’8’’

Height

2698mm

8,10’’

2585mm 8’6’’

       

Cubic Capacity

76,4 M3

2700 ft3